HTML

Megkülönböztetni háromféle rossz sertéshús

2011.07.27. 08:58 huang

 Hús injekció: az injekció beadásának a hús miatt a víz gyakran tartalmaz betegségetokozó anyagok, nem csak növelte a súlyt és az intolerancia tárolás, romlandó. Azonosítás: A Látás-,…

Szólj hozzá!

Milyen előnyökkel jár a sonkát, és hogyan lehet menteni?

2011.07.27. 08:57 huang

 Ham népszerű, mint a hús, finom hús, a friss finom, könnyen hordozható, enni egy egyszerű, hosszú ideig eltartható. Hatékonyság: sonkát a hús állatok és baromfi, mint a fő nyersanyag,…

Szólj hozzá!

Barbecue szósz csökkentheti rákkeltő anyagok által termelt rejtély

2011.07.27. 08:56 huang

 Nemrég egy cikk, hogy az első barbecue barbecue szósz áztatott vagy bevont,jelentősen csökkenti a rákkeltő anyagok termelését. Az üzenet az embereknek, akik szeretik barbecue hozta az…

Szólj hozzá!

Hogyan lehet azonosítani a friss marha?

2011.07.27. 08:53 huang

 A piacon a friss marhahús és fagyasztott marhahús, a fogyasztó hogyan megvenni?Üzletemberek tanácsolta a színe, illata, viszkozitás, rugalmasság, húsleves és egyéb szempontok azonosítása. Konkrétan az…

Szólj hozzá!

Marha a nők egészségére is különösen fontos

2011.07.27. 08:52 huang

 Néhány ember úgy gondolja, hogy az élelmiszer marhahúst tartalmazó lesz negatív hatása az emberek egészségére, sőt, hogy lesz olyan vörös hús növeli a különbözőrákos megbetegedések. Ugyanakkor a…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása