Nemrég egy cikk, hogy az első barbecue barbecue szósz áztatott vagy bevont,jelentősen csökkenti a rákkeltő anyagok termelését. Az üzenet az embereknek, akik szeretik barbecue hozta az evangéliumot. De ez igaz?
Az eredeti, barbecue, amikor ambt cipők Barbecue szósz csökkentheti rákkeltő anyagok által termelt rejtély fekszik két szempontból.
★ egyet, akkor csökkenti a hőmérsékletet a barbecue. Barbecue szósz tartalmazottkeményítő, cukor és más összetevőket, hogy felszívja a hőt, amikor az első futamban,hogy megvédje a közepén a hús nem hirtelen meleg. Továbbá annak érdekében, hogy fenntartsák a szín, a vaj és fenntartani egy jó állapotban, Diners lesz, nehogy a túlzottfűtést, csökkentve ezzel az esélyét a rákkeltő anyagok elő.
★ Másrészt, barbecue szósz tartalmaz néhány hasznos összetevőket, hanem akadályozzák az oka a rákkeltő anyagok. mbt outlet Számolt be, hogy az Egyesült Államok, látvabarbecue szósz pácolt citromlé, paradicsom mártással, fokhagymás, és a savas körülmények és csökkenti az anyag akadályozza a rákkeltő anyagok képződését.Eközben az élelmiszer-összetevők önmagukban bizonyos rákellenes rákelleneshatása, hanem hasznos a megelőzés a magas hőmérsékletű fűtési élelmiszerek az emberi szervezetben.
Hallgassa meg a jó hír, hogy az emberek nyugodtan enni barbecue ez? A válasz: nem.