HTML

Megkülönböztetni háromféle rossz sertéshús

2011.07.27. 08:58 huang

 Hús injekció: az injekció beadásának a hús miatt a víz gyakran tartalmaz betegségetokozó anyagok, nem csak növelte a súlyt és az intolerancia tárolás, romlandó.


Azonosítás: A Látás-, sertés-
mbt cipőM sertéshús: sertés rizzsel, hogy szenved cisztás hydatid betegség a sertés, a húskáros az emberi test, sem enni. Volt hydatid ciszta-szerű gránátalma mag, parazitás azizomrostok (hús), a psoas izom a legnagyobb parazita hydatid ciszta helyen.


Azonosítás: elérhető egy kést vágott az izom, az általános vastagsága 1 cm, hossz 20 cm, időközönként egy centiméter vágott vissza, vágott 45 kés, a szóló rész közelebbről,mint a gránátalma mag található izmok csatolt a méret a hólyagos anyag, vagyishydatid ciszta.

Re-fagyasztott hús: hús a helyreállítási megfagyott vagy kiolvasztott húst kétszertöbbször fagyasztott hús. Thaw fagyasztott hús ismét nagymértékben csökkenti a hús minőségét, ez azért van, mert: olvadás hús szobahőmérsékleten  mbt outlet mikroorganizmusoknövelik a termékenység, fokozott aktivitás, majd fagyasztás intolerancia tároló, könnyenromlása, az első fagyasztott hús, jégkristályok a szervezeteik ott már elpusztult hatása alatt újra befagyasztása a több romboló, és így kisebb a víztartó képessége hús, húsvér felolvasztott szivárog az általános csökkenése tápértéke és ízét.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://minjie.blog.hu/api/trackback/id/tr723103376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása