A piacon a friss marhahús és fagyasztott marhahús, a fogyasztó hogyan megvenni?Üzletemberek tanácsolta a színe, illata, viszkozitás, rugalmasság, húsleves és egyéb szempontok azonosítása. Konkrétan az alábbiak szerint:
Színes azonosító: friss hús - mbt cipő az izom volt egységes vörös, fényes, kövér, tiszta fehér vagy tej sárga. Times a friss hús - egy kis viszont sötét színű izom, vágott még fényes, de unalmas zsír. Romlása a hús - izom színe sötét volt vörös, tompa-, zsír-ig sötétzöld.
Szag azonosítás: a friss hús - marha friss normális jellegzetes szaggal. Times a friss hús - egy kis ammónia szag vagy savanyú. Romlása a hús - egy avas íz.
Viszkozitás meghatározása: friss hús - kissé száraz vagy száraz felületre film, amikor a non-stick kézzel érintse. Times hús - száraz vagy tapadó felület az új rész nedves.Romlása a hús - rendkívül száraz vagy tapadó felület az új rész is ragadós.
Rugalmas autentikáció: friss hús - akupresszúra is folytatható után azonnal adepresszió. Times hús - akupresszúra lassú fellendülés után a depresszió, és nem lehet teljesen helyreáll. Romlása a hús - miután a depresszió, hogy a nyomás nem állítható helyre, mbt outlet és balra látható nyomokat.
Húsleves azonosítás: a jó minőségű fagyasztott marhahús (felengedett húst) - átlátszó húsleves hús-, zsír-, a vízen úszó a találkozás, van egy bizonyos íz. Subminőségű fagyasztott marhahús (felolvasztott) - leves kicsit zavaros, cseppek zsír lebega felszínen volt, illata íze rossz. Romlása fagyasztott marhahús (felolvasztott) - levessűrű, sárga vagy fehér Floc, a zsír, a vízen úszó nagyon kevés szaga.