Régi tyúk pörkölt a táplálkozás és a csibék, de az íze finomabb
Ms. Gao, Minhang kerület, Myrtle Village: Az emberek gyakran mondják, hogy a régi tyúkhúsleves a legnagyobb tápláló, és a pörkölt már, hogy az emberek jobban csirke húsleves, tápanyag alapvetően oldott leves. De látom, mbt cipő néhány újság más nézetet, mondván, hogy szinte az összes tápanyag csirke, csirke levest nem is hiszem tápláló. Melyik állítás nem a végén van? Mi a csirke pörkölt finomabb?
Shanghai Nutrition Society, Zhongshan Kórház, Fudan Egyetem igazgatóhelyettese táplálkozás a magas kulcs:mbt cipők a táplálkozással, régi tyúk nem magasabb, mint a csibék, csak intenzívebb ízletes ételek pörköltet.
Ennek az az oka, hogy a csirke táplálkozás elsősorban található fehérje-és zsír-, régi tyúk és csirke a tápanyag tartalma ezeknek a hasonló,mbt shoes de a régi tyúk, mint egy hosszú növekedési idény, a húst foglalt kreatinin, kreatin , melyek a nitrogén-tartalmú kivonat több íz gazdag pörkölt csirke húslevest,mbt cipő árak így az íze is intenzívebb, finom. Azonban ezek a nitrogén-tartalmú kivonat nem magas tápértéke.