HTML

További hal csökkentheti az Alzheimer-kór

2011.08.30. 11:06 huang

 Az utóbbi években az ország egyre öregedő népesség, a dementia előfordulása óta növekvő tendenciát mutat. Külföldön, a statisztikák azt mutatják, hogy 65 év feletti előfordulási gyakorisága az Alzheimer-kór 5%-ról 10%. Jing'an kerület,mbt Sanghaj, epidemiológiai felmérés a demencia idősebb személyek 65 év előfordulási aránya 4,61%. Mivel az Alzheimer-kór súlyosan érinti az életminőséget az idősek, a családi, társadalmi, gazdasági, biztonsági és egyéb káros hatások, így vált a hangsúly a nemzetközi gerontológiai kutatások.


Eddig az Alzheimer-kór nem "csodaszer" gyógyítani.

A legújabb kutatások megállapították,mbt cipő hogy több halat lehet megakadályozni az Alzheimer-kór. Hal tartalmaz DHA (dokozahexaénsav) és EPA (eikozapentaénsav) két telítetlen zsírsavak. Ezek az anyagok hálózatok az agysejtek, és fontos elem, ezek szabályozzák a test zsír-anyagcsere, anti-thrombocyta-aggregáció,mbt cipők javítja az agyműködést, javítja a memóriát és a gondolkodási képességet, megszünteti a szabad gyökök, segít megtartani a fiatal agy lipid státusz, késedelem és csökkenhet az érelmeszesedés, a fejlesztés és a hatékony megelőzése trombózis és a stroke és más szív-és érrendszeri betegségek. Ezért a fogyasztásra kész élelmiszerekre gazdag DHA és EPA hal, kagyló,mbt shoes  bizonyos mértékig képes megakadályozni agyi vaszkuláris demencia. A felmérés szerint, a hal és több ember, mint Japán és az eszkimók, a szív-és érrendszeri betegségek előfordulása, mint más etnikai csoportok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://minjie.blog.hu/api/trackback/id/tr993190158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása